Best gedurfd zo’n heren string!

Een herenstring is best gedurfd! Er zijn ook nog (te) weinig heren die het aandurven zo’n string. Een string zit heerlijk en als je een mooi lichaam hebt, komt dat goed uit in een string. Op de website www.smartbodywear.nl zijn mooie herenstrings te vinden van een goede kwaliteit. Je kunt kiezen uit diverse merken en diverse prints en stoffen.
Een lederlook string is helemaal verrassend voor als je een leuke avond hebt met je partner. Wil je het wat rustiger aandoen dan kun je kiezen voor een neutralere string.Ook zijn er binnen de webshop bijvoorbeeld herenstrings met zebraprint te krijgen.

Smartbodywear.nl gaat voor klantvriendelijkheid en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Mocht je de mannenstring na ontvangst toch niet mooi vinden, dan kan hij altijd retour. Als de eerste stap eenmaal gezet is om een string te kopen (en dat gaat anoniemer in een online-winkel dan in een winkel in de winkelstraat) zul je zeker geen spijt krijgen want een string valt prettig om het lichaam en draagt fijn. Tijdens warme dagen zit een string veel koeler dan bijvoorbeeld een boxershort. En een ander voordeel is dat een string niet aftekent onder een broek. Nog een voordeel is dat het sexy staat voor je partner.

Je kunt het altijd eenmalig proberen en het blijft gedurfd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *